Alexandra Brunander

Vecka 31

Idag går vi in i vecka 31, vilket betyder att det är 9 veckor kvar tills han är beräknad, men det betyder också att han kan dyka upp om allt mellan 7-11 veckor… Vart har tiden tagit vägen? Graviditeten har gått så fort, kommer nog kännas väldigt konstigt sen när magen är borta och det är helt tomt där inne hahah, men det kommer vara underbart att ha min lilla krabat på utsidan!

Bebis är nu ca 40cm lång och väger ungefär 1,6kg.. Stora killen! 💙 Alla hans organ är nästan färdigutvecklade, det är bara lungorna som behöver mer utveckling, det är häftigt!

Jag har bara gått upp 5kg och det är jag väldigt nöjd med, ser själv att min kropp har blivit mindre och att det bara är magen som växer och ändå äter jag som innan och bebis växer som han ska så det känns kanon!

Något som är lite skrämmande är att jag drömmer väldigt mycket mardrömmar där mina nära & kära antingen dör, mitt barn blir bortrövat eller så dör min ena katt, Snövit, och allt känns så verkligt så man får alltid lite smått panik när man vaknar.. Det resulterar i att jag sover oroligt & dåligt på natten tyvärr..

Men bortser man från det, foglossningen & sura uppstötningar så är allt jättebra och jag trivs riktigt bra som gravid! 💗

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats