Alexandra Brunander

Vecka 26 / vecka 36

Visst är det skillnad? Ingen explosion direkt kanske, men det märks ju att magen växer! Jag ligger precis på kurvan hos barnmorskan så magen växer precis som den ska! På torsdag ska vi ju tillbaka till förlossningen och se om lillen också växer som han ska eller om han har minskat mer sen sist.. Jag håller tummarna att han håller sig på sin egna kurva och växer!

På söndag är vi redan i vecka 37 och det är mindre än en månad kvar, yäääy!! Vi längtar så efter vår lilla prins här hemma! Allting är fixat, BB-väskan är nästan helt packad och vi räknar ner dagarna! Skulle vi gå över tiden så känns det helt okej, även om jag hoppas på den 5/12 när han är beräknad så är jag inställd på 19-20/12 men kanske blir annorlunda när man har gått över någon dag, kanske känns som en evighet då hahah! Jag tror ju att han kommer komma lite tidigare och Martin tror han ploppar ut den 5e, så vi får se hur rätt eller jättefel vi har!

Någon hade frågat om jag har fått några bristningar, och ja det har jag… Inga stora (som tur är!) men är på båda sidorna/höfterna. Som ni kan se på bilden nu i vecka 36, har 3 små bristningar på ena sidan och två likadana på andra sidan.. Så inte hela världen och jag har inga på magen och så hoppad jag det håller sig! Vill verkligen inte ha det, men får jag det så är det ju bara att acceptera.. Finns ju inget man kan göra åt det? Det får bli mina krigsärr hahah!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats