Alexandra Brunander

Utklädnad inför halloween i helgen

​I helgen är jag & Martin bjudna på två Halloween-fester så jag har letat länge efter en kostymdräkt som passar med min mage men det har gått sådär… Från början tänkte jag att jag skulle vara ett skelett med ett bebisskelett på magen men det var så mycket jobb för att få det och funka och beställa från utlandet och sånt så kände inte att jag lägger hellre energin på något annat. Så nu har jag bestämt mig för att vara en sjuksköterske-zoombie. Har beställt största storleken (L) och hoppas verkligen att den ska passa! Har kikat på deras storleksguide och det ser liiiite mörkt ut vid magen då midjemåttet var 80-något och mitt låg på över 100  när jag mätte på mitten av magen hahha, så vi kanske får hitta på någon smart lösning. Det beror ju på lite vart man räknar med midjan… Sen får vi väl se hur den sitter övrigt på kroppen, är ju bara magen som är stor. Håll tummarna att den passar, annars är jag tillbaka på ruta ett igen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats