Alexandra Brunander

Underbar dag på stan

Igår hade jag som rubriken lyder, en underbar dag på stan tillsammans med Gabriella! Vi åt mat, fikade, shoppa, hon följde med mig till läkaren och sen blev det mer shopping efter det.. Jättetrevligt och mysigt att gå runt och prata och bara umgås!

Allt gick bra hos läkaren också och jag blev nu sjukskriven för sista gången, så innan sjukskrivningen går ut kommer jag ha en bebis!! Min läkare valde att sjukskriva mig till 14 dagar efter BF ifall jag går över tiden och sen oavsett när han föds under den perioden så avbryts sjukskrivningen och går över till föräldrapenning, så det känns tryggt och bra!

Shoppingen igår blev mest grejer till lilleman! Åh vad jag längtar tills han kommer! Idag ska vi bygga ihop lite grejer i hans rum och börja inreda lite smått samt gå igenom kläderna vi har och sortera upp dem i storlekshögar, dem stora kläderna i storlek 62 och så behöver ju inte ligga längst fram i garderoben tex nu när han föds.. Tänkte även visa vad jag köpte till honom igår:

En speldosa som jag har tänkt att hänga vid sängen sen, jättesöt! Man drar i snöret som är i botten av månen och så spelas lite olika melodier! / Sen hittade jag den här pyjamasen, ursöt!!

Luvtröjan tyckte jag var så häftig med dem små öronen på luvan! Tycker den påminner om Batman, vet dock inte varför? / Byxor & strumpor kan man inte ha förmycket av heller!

Hittade ett helt set med kläder för bara 199kr, helt perfekt! Jättemysigt material, ekologisk bomull och så himla gulligt! / Älskar att skjortan är en body och att man kan välja att ha den uppvikt eller utsläppt. Han kommer bli såå stilig vår lilla prins!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats