Alexandra Brunander

Tricot slen bärsjal

​Nu har jag vart och köpt mig en bärsjal, blev en mörkblå från märket Tricot Slen, är jättenöjd!
Vi har fått en bärsele från Theos gammelfarmor & gammelfarfar (Lotta & Jocke, tack! 💕) som kommer komma till användning när Martin vill bära runt på Theo, men när jag såg bärsjalar så kände jag att det är någonting jag vill ha! Den ser så mysig och skön ut och den håller för barn mellan 2-18kg, så kommer kunna ha den länge!

Jag & Martin pratade om både sele & bärsjal och vi hade väl lite delade meningar så därför är det bra att vi har båda nu så får vi se vem som använder vilken mest, kanske blir helt tvärt om hahah, vem vet? 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats