Alexandra Brunander

Storm & The Walking Dead

God kväll allihopa!
Just nu sitter Martin och spelar lite FIFA så då tänkte jag uppdatera bloggen lite..

Det blåser väldigt mycket ute, tror det var klass 2-varning nu på kvällen så vi får väl se hur det blir.. Annars idag har vi bara tagit det extremt lugnt. Vi har gjort om soffan lite så den blev större, sen låg vi och kollade på The Walking Dead från typ 13-18, sen gick vi och duscha, åkte och handla lite lördagsgodis och sen köpte vi även med oss pizza hem, ingen av oss orkade ställa sig och laga mat och det är ju trots allt lördag! Sen blev det ännu mer The Walking Dead tills för bara en liten stund sedan och det förvånar mig inte om vi kollar 1-2 avsnitt till innan vi går och lägger oss hahah! Vi har snart kollat klart på säsong 3, så det är väldigt spännande!

Imorgon ska Martin träna på morgonen och jag tänkte städa lite grann här hemma.. Vi har fått in en hel familj med bananflugor (Vill bara spy, sååå äckligt!!) från några bananer vi köpte för någon dag sen.. Så just nu står det glas med vinäger + socker + några droppar YES diskmedel i köket & hallen och jag hoppas verkligen att alla är döda imorgon! Vi hällde även ner kokande vatten i alla avlopp för läste på nätet att dem lägger ägg i avloppen och 1 hona lägger upp emot 500 ägg, jag döööör om alla dem kläcks! Så på schemat står det ”UTROTNING AV BANANFLUGOR!” och dör dem inte nu, så vet jag inte vad jag ska göra… Annars imorgon ska vi hem till min pappa och fira Fars-dag men det är först vid 16-tiden vi ska dit så det blir en lugn morgon & förmiddag. 

Imorgon går vi även in i en ny vecka, och på torsdag får jag se min lilla prins!
Sov så gott allihopa och hoppas eran helg har varit super även om den inte är slut än!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats