Alexandra Brunander

Onsdagmorgon & tankar kring en dokumentär

God morgon allihopa..
Idag är jag riktigt seg, men har en hel del att göra så får hoppas att energin kickar igång strax!

Igår var jag bara hemma och småfixade och väntade på att en tekniker skulle komma och fixa internet i lägenheten, sen var jag sååå trött så somna i soffan efter att han hade vart här i några timmar, förstår inte hur det kunde tagit sån tid? Han skulle bara dra en sladd och skruva fast två dosor, men men…

När Martin sen kom hem från jobbet lagade vi mat, kollade på PH och sen gick han och la sig medans jag kollade på en dokumentär, Fed up, jättebra! Den finns här på Swefilm om ni vill se den.

Det är hemskt egentligen vad socker och fel mat gör för kroppen, man tänker inte riktigt på det när man väl dricker en cola eller äter något snabbt färdiglagat för att man har bråttom.. Jag kommer helt klart tänka mig mer för vad jag stoppar i mig efter att ha sett detta, även om man visste om det redan så fick man en mer klar sanning att så här är det.

Det som är sockerfritt är fullt med andra ämnen som skadar kroppen på annat sätt och dem produkterna som det finns ett original och en annan med mindre fett i är det mer socker i då det skulle smaka skit om dem inte ersatte det dem tog bort med någonting annat… Usch, fy & blä…

***

Nu ska jag byta om, göra mig iordning och kicka igång dagen!
Hoppas ni får en bra dag! 💕

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. johanna.widenkvist

  Kul att du såg dokumentären!
  Jag blev mest bara arg för all okunnighet hos föräldrarna. Är glad att Sverige inte har likadant med maten i skolorna, samt att vårt sortiment på mat är bättre 😊

 2. johanna.widenkvist

  Kul att du såg dokumentären!
  Jag blev mest bara arg för all okunnighet hos föräldrarna. Är glad att Sverige inte har likadant med maten i skolorna, samt att vårt sortiment på mat är bättre 😊

 3. johanna.widenkvist

  Kul att du såg dokumentären!
  Jag blev mest bara arg för all okunnighet hos föräldrarna. Är glad att Sverige inte har likadant med maten i skolorna, samt att vårt sortiment på mat är bättre 😊

 4. johanna.widenkvist

  Kul att du såg dokumentären!
  Jag blev mest bara arg för all okunnighet hos föräldrarna. Är glad att Sverige inte har likadant med maten i skolorna, samt att vårt sortiment på mat är bättre 😊

stats