Alexandra Brunander

Näsblod och kvällstankar

God kväll/natt allihopa..

Fick precis näsblod när jag skulle gå på toa så nu sitter jag upp och väntar ut tiden.. Får hoppas det slutar snart. Det har ju inte blivit något bloggande idag och det beror på att jag har inte gjort något jätteintressant.. Sålt lite saker som jag inte längre behöver, tvättat, packat upp flyttlådor (japp, finns fortfarande en del kvar..) och ändrat om lite med inredningen här hemma.. Det bästa med dagen var när Martin kom hem från jobbet och vi började inreda lillemans rum! Alla lådor togs ut därifrån, möblerna ställdes på plats, allt sorterades in i garderoben och jag kunde äntligen börja packa lite i skötväskan, som jag har längtat!! Jag tvättade nästan alla kläder i storlek 50-56, så nu kan jag även börja packa BB-väskan så jag kan ha den ståendes så det bara är att ta den när förlossningen sätter igång!

Ang förlossningen så känns det ena dagen som att det kommer starta närsom p.g.a. smärtor och enorma tryck neråt, sen andra dagar så är allt som vanligt och då känns det som att han kommer komma i december.. Som jag skrev igår, allt efter den 15e november är helt okej för honom att komma. Vi får besök av några vänner från Helsingborg den 20-21 november så just det dygnet behöver han kanske inte komma heller hahah.. Många krav här!

Imorgon är det också fullt upp.. Har flera personer som kommer hit och ska hämta saker som jag sålt eller skänkt bort, lägenheten ska städas och sen vill jag hinna packa upp det sista och få upp alla tomma flyttlådor till vinden. Martin kan ju hjälpa mig med dem tunga grejerna som tur är. Imorgon håller jag även tummarna för honom, kan beskriva mer om det imorgon.. Nu ska jag sätta på ett avsnitt av Greys Anatomy och försöka sova sen, sov så gott allihopa!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats