Alexandra Brunander

Mina långa naglar är ett minne blott…

.Det känns så tomt, kort och tråkigt!

Jag ÄLSKAR mina långa naglar men insåg tidigt att jag kommer få fila ner dem tills bebisen kommer då jag inte vill behöva oroa mig om att riva honom eller liknande, så för någon dag sen tog jag beslutet och filade ner dem helt. Så nu har jag några veckor på mig att vänja mig vid korta naglar. Sen, ett tag efter att han är född och jag känner mig säker, så kommer jag låta naglarna växa ut igen och förstärka dem! 

Vardagslyx som gör väldigt mycket!

Bilder på mina två senaste designer eller vad man ska kalla det!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats