Indy Beautys serum & masks | Alexandra Brunander

Alexandra Brunander

Annons

Indy Beautys serum & masks

Igår när jag var och handla passade jag på att smita in snabbt på apoteket och se ifall Therese Lindgrens skönhetsmärke fanns, vilket det gjorde! Så jag köpte på mig hennes mud mask (den på bilden), hennes Moisturising Bomb Facial Mask & hennes ansiktsserum. Jag testade hennes Moisturising mask igår innan jag la mig och den gav verkligen fukt till ansiktet. Hon gick ut med att man kunde ta på den som en nattkräm och sova med den så det var det jag testade. Jag som annars är en torris i ansiktet vaknade upp och kände mig återfuktad i ansiktet och ingen stramhet överhuvudtaget.

Testade mudmasken nu på morgonen och hade på den tills den stelna och kanske 5-10minuter till efter det. Om man är torr & stram i ansiktet så vet jag inte om mud masken är så bra. När jag tvättade av den kände jag mig ganska torr igen trots att jag kände mig återfuktad i ansiktet innan jag tog på den. Men man kände sig ren och fräsch i ansiktet trots det så jag har lite delade meningar om jag gillar den produkten eller inte… Efteråt använde jag hennes serum och min dagkräm som jag har sen innan och det känns som det brukar, så jag vet inte hur jag ska recensera hennes serum, Hur vet man hur bra/dåligt det är??

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats