Alexandra Brunander

God morgon & förlossningskurs

Jag ligger fortfarande i sängen och myser av värmen under täcket.. Har dock en bebis som vrider sig och trycker där nere så kommer nog behöva springa på toa snart hahah!

Idag är vädret jättetråkigt, helt grått och massa dimma, så jag hoppas energin håller sig på topp ändå.. Martin slutar jobba klockan 14 idag (yäääy!) och då ska vi åka till förlossningen och lyssna på en föreläsning i lite mer än timma om hur den går till och vad man ska tänka på och så.. Jag längtar faktiskt både till idag men också till dagen då allt startar och jag får uppleva hur en förlossning är. Håll tummarna för mig att den inte blir allt för långdragen och smärtsam!

Kommer skriva ett inlägg sen ikväll om hur kursen var och om jag får några tips kan jag ju skriva ner dem till er! Hoppas ni får en jättebra dag allihopa!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats