Alexandra Brunander

God morgon allihopa!

​Idag är det måndag, ny start på en ny vecka och BARA 18 dagar kvar tills vi flyttar, wohooo!! 
Mycket är packat redan men det finns ännu mer som inte är packat så får snabba på lite nu, kan ju inte ta så många lådor per dag så för försöka öka tempot lite.. Kan alltid be Martin om hjälp men jag är som jag är, jag vill göra det själv för då blir det precis så som jag vill ha det! Sovrummet & badrummet är tömt iaf, så där är det bara möbler (sovrummet) & handdukar samt hygiengrejer (badrummet) kvar, garderoben är så klar den går att vara då vi måste ha kläder men sen har jag mycket kvar i resterande rum.. Men det ska nog gå bra detta!

Senare idag ska jag träffa Gabriella & lilla Olivia men först måste jag ringa lite samtal för att bekräfta lite tider & datum och sen får vi se vad dagen har att erbjuda! 

Bilder från kvällen igår!
Jag har en riktig boll till mage nu hahah! Den är perfekt att ställa saker på när man sitter i soffan t.ex, det kommer jag sakna sen när han väl är ute..

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats