Alexandra Brunander

Gårdagens party

Såhär såg jag ut igår på Halloweenfesten jag & Martin var bjudna på!
(Älskar Martins grimas i bakgrunden av andra bilden hahah!)

Dräkten blev verkligen lyckad och alla på festen var väldigt imponerade! Vissa kunde inte sluta titta och andra sa ”Du kommer ge mig och dig själv mardrömmar, den dräkten är sjuk!”. Måste tacka Martin för hjälpen med att sätta fast bebisen i klänningen och sminkningen med, han är riktigt bra och ha, min karl!

Kvällen var väldigt kul även om jag var nykter. Drack alkoholfritt vin och satt och pratade med alla möjliga människor om allt och ingenting hahah! Tror vi var runt 20 personer och jag hade nog bara träffat 2-3 stycken innan så det var roligt. Dem flesta visste om att jag var gravid, men dem som trodde det ingick i dräkten fick en chock när jag berättade att jag faktiskt var gravid på riktigt och skulle ha barn om en månad hahah!

Idag är vi också bjudna på¨en Halloweenfest hemma hos en annan kompis så får hoppas Martin kommer ihåg hur han sminkade så det blir lika bra idag som igår! Kommer dock inte ha i linserna då jag givetvis glömde köpa linsvätska & behållare, men jag tror det blir bra ändå!

Hoppas alla ni andra hade en bra fredagskväll !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats