Alexandra Brunander

Förlossningskursen

Det gick inte riktigt som planerat.. Informationsträffen/kursen började 15, Martin hämtade mig 14.30 och vi var på förlossningen 14.45, men såg inga skyltar om det, så frågade en barnmorska om hon visste var det skulle vara och hon pekade på byggnaden bredvid och sa att det skulle vara där isf, så vi gick dit. Väl där så var det också stendött, så vi frågade en som satt i en receptionsdisk men hon hade ingen aning om vad vi pratade om men pekade på en sal som det isf kunde va i, men vi kollade in och det var helt tomt och inga andra gravida syntes till och nu var klockan 15.. Så vi satte oss på en bänk utanför salen och väntade. Jag googlade för att försöka hitta information, ringde Gabriella som hade vart på en sån kurs för några månader sedan och Martin googlade också.. När klockan väl var 15.20 hittade jag äntligen information. Kursen var på andra sidan sjukhuset, i en helt annan lokal än vad alla hade berättar för oss och eftersom kursen bara var 1 timma så kändes det inte värt att gå dit när halva tiden hade gått.. Så, den 17 november får vi gå dit igen och hoppas på bättre tur.. Blev lite lätt småsur över barnmorskan på förlossningen som sa att det var i den lokalen, då det är barnmorskorna som har hand om föreläsningen, borde inte dem ha rätt information då..? Jaja.. Inget att hänga läpp för nu.

Vi åkte och tog en fika istället och handlade en mössa till Martin, det har ju blivit så kallt nu det senaste! Sen hittade vi även en jättegullig jacka till lilleman med. Idag var det faktiskt Martin som sa "Köp den!" så då kunde jag absolut inte motstå hahah..

Annars idag så har jag haft ett sånt otroligt tryck neråt.. Känns som att han kommer trilla ut om jag särar lite mer på benen än vad man gör annars när man går.. Jätteobehagligt.. Ringde min bm och hon sa att det kan bero på att bebis trycker neråt och försöker fixera sig, skulle jag få mycket sammandragningar, börja blöda eller misstänka att vattnet går så ska jag ringa in direkt till förlossningen, så vi hoppas på att det är att han fixerar sig. Visst längtar jag efter honom och vill få ut honom, men på måndag ska Martin på utbildning i 2 veckor och barnrummet är fortfarande kaos så vill gärna hinna tapetsera där inne och låta Martin gå klart sin utbildning, så efter 15 november är han välkommen ut precis när han vill!

Nu blir det pyttipanna och vid 22.00 är det dags för Paradise Hotel! Sov så gott allihopa och jag hoppas ni har haft en bra start på veckan!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats