Alexandra Brunander

Fira farsdag

​Nu ska vi strax åka iväg till min pappa och fira fars-dag. Jag & min bror (Martin får också vara med såklart) har med oss varsin present fast dem är från oss allihopa och pappa bjuder på äppelpaj & vaniljglass, mums! Vi ska hämta upp min bror på vägen och vi börjar bli lite sena, vilket inte är direkt ovanligt hahah.. Både jag & Martin är tidsoptimister och jag är nog värst av oss.. Jag tror att jag hinner med såååå mycket grejer på väldigt kort tid och även fast jag vet att jag har 20 minuter på mig och planerar att göra en sak som jag vet tar 30 minuter så lyckas jag alltid göra det ändå, vilket resulterar i att jag oftast blir sen.. Det finns 2 tillfällen jag inte är tidsoptimist och det är när jag ska till jobbet eller om jag har någonting viktigt inbokat som besök hos barnmorskan eller läkaren eller så. Som tur är har nog alla mina vänner & närstående förstått det vid det här laget och jag ber om ursäkt över min dåliga planering haha! 

Ne, nu blir det till att fixa det sista och försöka hinna i tid. Hoppas ni andra får en fin fars-dag och en bra söndag och så hörs vi av lite senare! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats