En tidig morgon | Alexandra Brunander

Alexandra Brunander

Annons

En tidig morgon

Hej och god morgon!
Klockan är just nu 06.57 och jag har vart vaken sen 05. Igår när jag och Martin nattade barnen gjorde vi det i vår säng och det slutade med att alla fyra somnade och sen när Lilly vakna för mat vid 05 så kunde jag inte somna om. En väldigt lång natt mot vad jag är van vid men det var väldigt härligt att va utvilad och supertaggad för att gå upp redan vid 05 på morgonen.

Igår vloggade jag och vi var iväg och köpte en bra begagnad drönare!! Vi har velat ha en ett tag men har inte känt att 8-10.000 är pengar vi vill eller har råd till just nu att lägga på en drönare när det finns andra saker vi hellre lägger dem pengarna på. Så när Martin såg att det fanns en för 2000kr så slog vi till! När vi kom hem igår så snöade det och var ganska mörkt så vi bestämde oss för att testa den idag istället, så det kan ju också vart en av anledningarna till varför jag vaknade peppad hahah!

Så denna morgon har vart riktigt bra! Jag vaknade 05 och var utvilad. Låg i sängen och kollade mobilen i lugn & ro medan alla sov runt mig. Sen väckte jag Martin vid 05.46 och fråga om han ville filma soluppgången med drönaren (vilket han ville), så vi var ute en gång vid 06 och filma och sen gick vi ut igen vid 06.30 för då hade solen kommit upp lite mer (stod att det var soluppgång 6.11 på nätet).

Nu är alla förutom Theo vakna men gissar på att han vaknar strax och då blir det frukost och sen får vi se vad denna härliga dag har att erbjuda! Hoppas ni får en kanondag allihopa!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats