Alexandra Brunander

Besök från familjerna

Fick så fina blommor av min mamma igår!

Det är så mysigt när folk kommer över på besök! Igår var min mamma här i några timmar och hälsade på och kollade hur nya lägenheten såg ut. Hon var med när vi flyttade men är ju lite skillnad på då & nu. Senare idag kommer Martins mamma med familj hit och hälsar på och det ska också bli jättetrevligt. Dem har bara sett lägenheten i broschyren vi fick på visningen så det ska bli extra spännande och visa dem.

Jag tänkte att jag skulle lägga upp bilder på hur lägenheten ser ut i veckan så ni kan få se hur det ser ut också. Hade tänkt visa nu i veckan men då vi inte har fått upp några speglar och så på väggarna så tänkte jag att jag väntar lite till. Roligare och visa ett färdigt resultat än ett halvfärdigt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats