Alexandra Brunander

72-års kalas

Igår på kvällen var vi hos min morfar på 72-års kalas, jättetrevligt! Jättegod mat som var någon kycklinggryta och klyftpotatis och till efterrätt blev det marängswiss! Det var också kul att få träffa min släkt och mina kusiner.. Var ett tag sedan, så vi stannade till halv ett (00.30) ungefär.

Idag blir det inte mycket gjort.. Jag & Martin har knappt umgåtts i veckan nu när han har haft sin vaktutbildning så det ska vi göra idag! Han har behövt gå upp vid fem och sen när han kommer hem så äter han, duschar, tar det lugnt en liten stund och sen somnar han.. Men jag förstår honom!

Hoppas ni andra får en jättebra lördag!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats