Alexandra Brunander

4 saker/personer i min omgivning som jag är lycklig över

Martin är jag så lycklig över att ha i mitt iv, han är min största & finaste ägodel även om jag inte äger honom. Han finns alltid där för mig, stöttar mig och jag har alltid kul tillsammans med honom. Vi kan skratta oss igenom jobba situationer, vi kan prata om allt, vi har faktiskt aldrig bråkat för oavsett vad det har handlat om så har vi kunnat prata om det, visst att det har vart sura miner och irritation, men bråkat har vi aldrig gjort! 💕

Min graviditet är jag verkligen lycklig över. Den har nästintill vart felfri från olika problem, min lilla bebis växer och mår precis som han ska och jag trivs som fisken i vattnet! Det är så värt alla försök, test & tårar. Den här lilla bebisen har vart älskad sen dag ett och efterlängtad väldigt långt tillbaka! Det är konstigt att man kan älska någon man inte har träffat, men den här kärleken är enorm och jag & din pappa kommer göra allt för dig! 💕

Vår lägenhet, som är våran egna!
Det känns underbart att flytta, men ännu mer underbart är det att vi kommer flytta ifrån en hyresrätt där vi ungefär bara slänger pengarna i sjön till att flytta in i en bostadsrätt där vi betalar tills oss själva och där vi står som ägare, det är magiskt på något sätt!

Mina två fina små pälsklingar!
Dem har en så stor plats i mitt liv, oavsett hur många krukor ni gör sönder eller hur mycket hår ni faktiskt fäller så kommer jag alltid älska er lika mycket. Ni förgyller varje dag och ni är så lika men samtidigt så olika och det är så kul att ni går så bra ihop med varandra. Ni är guld värda och ni är mina små ögonstenar! 💕

Som ni ser, så är den min lilla familj som står mig närmast, vilket inte är så konstigt, men jag är också så tacksam över min & Martins familj som alltid finns där, mina vänner och att vi är friska, har en stadig ekonomi och fasta jobb och lever livet precis så som vi vill. Det finns inget just nu som vi känner att vi vill göra men inte kan av olika anledningar, vi har löst allt och allting flyter på perfekt! 

Mitt liv kunde inte vart bättre än vad det är! 💕

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats