10a på topplistan | Alexandra Brunander

Alexandra Brunander

Annons

10a på topplistan

Jag blev jätteglad när jag såg att jag ligger på plats 10 på vimedbarn.se :s topplista på youtubers. Vet dock inte varför min profilbild försvinner lite då & då, måste mejla dem och kolla men hur kul?? Ni som inte prenumererar men vill göra det kan klicka HÄR för då kommer ni till min kanal och där trycker ni bara på den röda knappen där det står prenumerera och så är ni en i youtube-familjen! Jag laddar upp två videos i veckan och försöker få upp dem på onsdagar & söndagar men ibland blir det inte alltid som man tänkt och framförallt inte när man har barn då det ibland kör ihop sig av olika anledningar. Jag är iaf superglad och tacksam, så TACK!! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats