10.03.18 | Alexandra Brunander

Alexandra Brunander

Annons

10.03.18

God morgon!
Som ni ser så blev det inte så många inlägg igår och det beror på att jag hade en dålig dag. Mobilen gick sönder, mitt humör pendla upp & ner och jag längtade bara tills dagen skulle va över så jag kunde gå och lägga mig. Dock hade jag ändå en mysig dag med Martin & barnen och en mysig kväll ihop med Martin. Vi kollade på skräck/thrillerfilmen “Before I Wake”. Jättebra film som jag starkt kan rekommendera! Det handlar om en liten pojke som har en speciell gåva och när han sover händer saker i hans omgivning som genom filmen kan va lite creepy men som i slutet sen är så ledsamt! 

Dagens planer hittills är att vi ska till barnens farmor vid 13-14 och sen tänkte vi passa på att åka lite pulka efteråt. Det finns en stor pulkabacke i närheten där barnens farmor bor så vi tänkte att vi passar på när vi ändå är där. Jag vloggar även idag så den vloggen kommer ni kunna se på onsdag både här på bloggen och på min YouTube-kanal. Nu ska jag se om jag kan få upp Martin så vi kan kicka igång denna lördagen!  .

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats